marți, 1 iulie 2014

Casa Varvara - Dragoste de pe la ţară.

Casa  Varvara - Dragoste de pe la ţară.

Recunosc că mi-ar fi plăcut să ajung puţin după răsăritul soarelui la Casa  Varvara pentru o şedinţă foto la o rudă ce a ales această pensiune care bine a făcut. Rudă s-a dovedit să fie şi gazda, Sanda, care ne-a ajutat cât a putut.  O curte suficientă pentru ce am ales să facem şi, la treabă!
Joffrey nu prea se împacă bine cu lumina puternică chiar şi la umbră, dar pentru câteva  cadre rezistă.
Rustic, curat, liniştit şi o atmosferă recompusă de Sanda şi soţul ei de pe vremea bătrânei Varvara.Cândva un pod pentru fâneţe, spaţiul a fost transformat în bucătărie şi sală de mese. Hai şi noi să pozăm aici.
Recuzită de prin multe colţuri ale ţării şi-au găsit locul peste tot în această pensiune.În curte, la intrare, o barcă  îţi arată locul de parcare. E bun şi de pozat…
Şareta poate fi folosită DOAR  pentru scenarii ( nu încercaţi acasă că e posibil să îi placă soţiei) ….
…şi după câteva minute bune de pozat, să ne răcorim puţin.
Clar, merge şi un espresso -  Sanda a adus din Italia gustul corect administrat - pe care  nimeni nu l-a refuzat. Faza cu o singură ceaşcă la miri e pt poză..în realitate fiecare şi-a băut cafeua lui.

Am intrat apoi în alte camere frumos decorate şi o răcoare plăcută ne-a întâmpinat. Aşa că am luat la rând camerele de jos şi apoi cele de sus.
Da, s-a reuşit să se pastreze atmosfera unei case de la ţară din vremurile de demult. Aici e o mică aventură de cateva ore, dar decorul este cel care ne ajută să retrăim ceea ce şi-au propus (şi au reuşit) proprietarii pensiunii.

Afară, dupa cum se vede, este căldură mare.


Şi dacă mirele n-a vrut în apă..facem poze cu cine vrea.

Şi ca de final de aventură..punem şi o poză cu  “behind the scenes”. Nu, Sanda nu intervine cu tigaia..era scoasă de ea din cadru ca să pot poza. Mady a fost lumina din umbrele mirilor..Cu mine, nu am niciuna.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu